Vasaros išpardavimas | Sutaupykite iki 50 % →
5 € jumsRegistracijaPrisijungimasKrepšelis Menu

7 prosecco kokteiliai, kurie atgaivins

Puikiai tiks vasaros vakarėliui, šašlykams ar tiesiog atsigaivinimui karštą vasaros vakarą. Paruošėme idėjų, kaip pasigaminti prosecco kokteilius. Daugumą ingredientų rasite šaldytuve arba savo sode.
Gaivūs prosecco kokteiliai su įvairiais sirupais ir sultingais vaisiais.

Gaivūs prosecco kokteiliai su įvairiais sirupais ir sultingais vaisiais.

Mimoza

Ko reikia?

  • 75 ml šviežių apelsinų sulčių
  • 75 ml šampano arba prosecco
  • apelsinų griežinėlis papuošimui
Gamyba:

  1. Pripildykite stiklinę iki pusės šviežių apelsinų sulčių.
  2. Tada iki pusės stiklinę užpildykite prosecco.
  3. Išmaišykite ir, jei norite, papuoškite apelsino skiltele.

Hugo

Ko reikia?

  • 100 ml prosecco
  • 40 ml šeivamedžio sirupo
  • gazuoto vandens
  • mėtos papuošimui
  • laimo arba citrinos griežinėlio papuošimui
  • ledukų
Gamyba:

  1. Užpildykite stiklinę ledukais.
  2. Įpilkite šeivamedžio uogų sirupo, prosecco ir užpilkite gazuotu vandeniu.
  3. Puoškite mėtų lapeliais ir laimo arba citrinos skiltele.

Bellini

Ko reikia?

  • 100 ml prosecco
  • 100 ml persikų tyrės arba sulčių
Gamyba:

  1. Persikų tyrę supilkite į atšaldytą stiklinę ir supilkite prosecco.
  2. Puoškite persiko gabalėliu ir melisos šakele.
Patarimas: stiklines atšaldykite šaldiklyje.

Rossini

Ko reikia?

  • 70 ml prosecco
  • 30 ml braškių tyrės
  • braškių griežinėliai papuošimui
Gamyba:

  1. Paruoškite taurę šampano ir atvėsinkite.
  2. Braškių tyrę supilkite į stiklinę ir supilkite prosecco.
  3. Išmaišykite ir papuoškite braškių skiltele.

Aperol Spritz

Ko reikia?

  • 75 ml prosecco
  • 50 ml Aperol
  • 25 ml gazuoto vandens
  • ledukai
  • apelsinų griežinėlis papuošimui
Gamyba:

  1. Užpildykite stiklinę ledukais.
  2. Įpilkite prosecco, Aperol ir gazuoto vandens.
  3. Išmaišykite ir papuoškite apelsino skiltele.

Limoncello Spritz

Ko reikia?

  • 50 ml limoncello
  • 75 ml prosecco
  • 25 ml gazuoto vandens
  • ledas
  • citrinos griežinėlis papuošimui
Gamyba:

  1. Užpildykite stiklinę ledukais.
  2. Įpilkite limoncello, prosecco ir gazuoto vandens.
  3. Išmaišykite ir papuoškite citrinos skiltele.
Limoncello iš saldžiosios sicilietiškos citrinos suteikia prosecco saldžiarūgštį skonį.

Limoncello iš saldžiosios sicilietiškos citrinos suteikia prosecco saldžiarūgštį skonį.

Mėgaukitės atšaldytu kokteiliu balkone.

Mėgaukitės atšaldytu kokteiliu balkone.

Garibaldi Spritz

Ko reikia?

  • 50 ml Campari
  • 100 ml apelsinų sulčių
  • prosecco
  • mėtos šakelė arba apelsino griežinėlis papuošimui
Gamyba:

  1. Į stiklinę įdėkite ledo ir įpilkite Campari.
  2. Supilkite apelsinų sultis, užpilkite prosecco ir papuoškite.
Patarimas: vietoj įprastų apelsinų sulčių galite pasigaminti ledinių apelsinų sulčių ir apipilti jas alkoholiu.
Išbandykite versiją su apelsinų tyre.

Išbandykite versiją su apelsinų tyre.

Ant šaldyto apelsino užpilkite Campari ir prosecco.

Ant šaldyto apelsino užpilkite Campari ir prosecco.